Drivetrain AT/MT Drivetrain discussions on the 240sx and Silvia

Hey guys I hope you can help me!

Old 12-27-2006, 04:14 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 8
Hey guys I hope you can help me!

I bought my 91 240sx and it has a 5 speed swap. My problem is I have no clutch pedal. The dam thing stays on the floor. I pulled the tranny and the was a problem with the oil cover on the back of the bell housing. The pipe that covers the spliens that go into the block was broke off. I replaced that whole peice, the slave, the clutch master, and blead the stupid car for an hour. I still have no pedal. Oh yeah it has a new clutch and flywheel too. What should I check next?
boosted-alty is offline  
Old 12-27-2006, 05:53 PM
  #2  
Contributing Member
 
motegineon's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: 神奈川県,日本
Posts: 2,586
did you replace the throwout bearing?
motegineon is offline  
Old 12-27-2006, 06:09 PM
  #3  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 8
yup
boosted-alty is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
FlyingS13
Off-Topic
8
06-30-2005 06:48 AM
swannjay
S-Chassis Newbie / FAQs Forum
3
04-10-2004 10:31 AM
240kid
S-Chassis Newbie / FAQs Forum
13
02-26-2004 01:21 PM
Jeffro
S-Chassis Newbie / FAQs Forum
6
12-13-2003 10:28 AM
HOT240SX
S-Chassis Newbie / FAQs Forum
8
10-17-2002 06:09 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Hey guys I hope you can help me!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.