Off-Topic Anything Non-Related to the above topics.

page load error?

Old 11-14-2009, 09:50 AM
  #1  
Contributing Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2005
Location: kennewick wa.
Posts: 2,323
page load error?

lately i've been getting this massage more and more when i try to view this site. at first i thought it might be my connection, but every other site loads just as fast as before. so what gives? is s-chassis finaly on it's last leg, or is this just an isolated incident, anyone know or been having the same problem?
jramosthe1st! is offline  
Old 11-14-2009, 11:03 AM
  #2  
Registered User
 
Jaescrub's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Oklahoma
Posts: 126
yep i get it more in the morn then then i do any othertime
Jaescrub is offline  
Old 11-14-2009, 11:30 AM
  #3  
Contributing Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2005
Location: kennewick wa.
Posts: 2,323
must be due to the large amount of traffic, early morning congestion i guess.
jramosthe1st! is offline  
Old 11-14-2009, 12:34 PM
  #4  
Contributing Member
 
shaban's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: virginia
Posts: 1,188
S-chassis has been going pretty slow for the past few months, then it just crashed the other day, I guess they are working on it though... Hopefully that means they will make it faster.
shaban is offline  
Old 11-17-2009, 08:02 AM
  #5  
Registered User
 
Cr8zyDrifter's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Texas
Posts: 99
PCLOADLETTER "what the Fawk does that mean"?






"why does it say paper jam when there is no paper jam"

Last edited by Cr8zyDrifter; 11-17-2009 at 08:05 AM.
Cr8zyDrifter is offline  
Old 11-17-2009, 09:31 AM
  #6  
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 173
I was wondering the same thing like all last week haha
1SXY240 is offline  
Old 11-17-2009, 10:07 AM
  #7  
Contributing Member
 
240smoke's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cleveland Ohio
Posts: 1,152
yeah, I have just not been coming recently because the site isnt loading.
240smoke is offline  
Old 11-17-2009, 10:54 AM
  #8  
Contributing Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2005
Location: kennewick wa.
Posts: 2,323
at least the problem is getting resolved, not like hybridka. apparently there is a malicious code embedded somewhere on the site but it's for the most part abandoned so no one has done anything about it.
jramosthe1st! is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
CityHunt3r
General
1
09-18-2007 07:33 AM
underground
For Sale - Engine / Drivetrain / Power
2
05-07-2007 03:21 PM
Damicci
General
10
08-03-2003 11:45 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: page load error?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.