NA Motor Discussions regarding N/A KA24E, KA24DE, and SR20DE

More problems!!!

Old 08-03-2009, 07:09 AM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
takyo_style's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: coon rapids, MN
Posts: 26
More problems!!!

Well I got my car to start real easy, but it wont stay on and idle at all. if i let off the gas the rpms go straight to zero. its the kae all emmissions and vacuum lines have been removed. ive messed with the iacv the throttle cable, throttle needle. that screw in the iacv, ive messed with it all dont know what it is.
takyo_style is offline  
Old 08-03-2009, 08:21 AM
  #2  
Contributing Member
 
240smoke's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cleveland Ohio
Posts: 1,152
did you cap off where you pulled the vacuum lines from?
240smoke is offline  
Old 08-03-2009, 06:35 PM
  #3  
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Vancouver, WA
Posts: 46
u check your tune-up parts, a bad/clogged fuel filter can do that i've had that happen to me, i'd come to stops and it would just die, and it wouldn't idle right. or what about the mass airflow sensor? good chance its that. did u adjust the idle?
EBE23 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Kami Speed
'For Sale' Exterior / Interior / Electronics
0
07-12-2007 02:26 PM
godzillaRB
Engine Swaps
1
06-29-2005 08:24 PM
98cwitr
General
14
03-24-2005 12:06 PM
Catharsis
Site Feedback and Suggestions
1
02-07-2002 02:26 PM
Catharsis
Site Feedback and Suggestions
6
02-05-2002 01:54 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: More problems!!!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.