NA Motor Discussions regarding N/A KA24E, KA24DE, and SR20DE

Starting Problems.

Old 07-30-2008, 04:35 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15
Starting Problems.

Parked the car Earlier in the day.. and came back to it not starting..



Everything powers on.. Radio works, wipers, lights, everything.


But when i try to start it... that dreadful Clicking noise..


I haven't checked my Fuses yet, but i have a hunch it might be the terminal... Anyone have any ideas or can i get some help?
Xoltol is offline  
Old 07-30-2008, 09:14 PM
  #2  
Registered User
 
Rotary_tech's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Bay Area
Posts: 74
is it just one click, or continuous clicking...we need specifics mannn
Rotary_tech is offline  
Old 07-31-2008, 05:16 AM
  #3  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15
Continuous clicking...... And i've noticed that a .5v Fuse tube thing has come out.. it just appeared when i opened the center console...
Xoltol is offline  
Old 07-31-2008, 09:07 AM
  #4  
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: long beach, ca
Posts: 198
That used to happen to me all the time. negative battery terminal was all corroded and not seated right. I'd have to wiggle it around a little, trying to force it down more, then eventually the engine would start. If your terminal cables are loose, dirty, or corroded, give it a try.
k_wakasugi is offline  
Old 07-31-2008, 02:50 PM
  #5  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15
Thanks, Replaced the negative and positive terminal cords and starts like nothing ever happened.
Xoltol is offline  
Old 07-31-2008, 03:01 PM
  #6  
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: long beach, ca
Posts: 198
Great news. Glad I could help. Make sure you plop some of that anti-corrosion crap on the terminals. It'll help out in the long run.
k_wakasugi is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
white_rms13
General
9
09-01-2005 04:25 PM
NiNJA323
Turbo Motor
2
01-21-2005 10:50 AM
C-Walk
General
7
12-08-2004 02:23 PM
RS250 Chester
NA Motor
6
01-18-2004 02:29 PM
Rittmeister
NA Motor
16
09-05-2003 09:03 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Starting Problems.


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.