Service, Parts & Tuning Review Post your service, part & tuning reviews here. Vendors can also use this forum to make product announcements and post review/results from thier product.

Drift Button Not Working

Old 07-12-2005, 10:13 PM
  #1  
Contributing Member
Thread Starter
 
2fast4y0u's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago area
Posts: 1,254
Drift Button Not Working

Yeah i know that sounds lame but its not... i got my drift button/spin **** the other day and i pushed it on to the original black button on the e-brake. well it doesnt hold down the button like its supposed to. i have to smash it with a hammer to stay in then it doesnt relase the handle...in other words i cant figure it out and this sucks big time.

some one please help. i know i probably sound retarded beacuse this is th easiest thing ever but yeah its not working.
2fast4y0u is offline  
Old 07-12-2005, 11:01 PM
  #2  
Registered User
 
apex760's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: So. Cal
Posts: 61
did you take the spring off the e-brake??
if not go to http://www.jspec.com/s13spin.html
it will show you how to do it
apex760 is offline  
Old 07-13-2005, 04:24 AM
  #3  
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: 805 (socal)
Posts: 302
yeah sounds like you didn't take off the spring.
KeN VeRsUs RyU is offline  
Old 07-13-2005, 05:11 AM
  #4  
Contributing Member
 
Initial Daniel's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Woodbridge
Posts: 886
MAN you're so DUMB! Just kidding...I'd probably do the same...yikes, I wanna get one.
Initial Daniel is offline  
Old 07-13-2005, 07:08 AM
  #5  
Contributing Member
Thread Starter
 
2fast4y0u's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago area
Posts: 1,254
i did not take off the spring....but i read this one thread that said people just pusheed theres on and they didnt mess witht hat spring.

sounds like i am taking out a spring today!! yea
2fast4y0u is offline  
Old 07-13-2005, 11:22 AM
  #6  
Contributing Member
 
Slidin240's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Paterson, NJ
Posts: 1,415
yeh i also read that thread about people not taking the spring out and it still working fine.

Last edited by Slidin240; 07-13-2005 at 11:26 AM.
Slidin240 is offline  
Old 07-14-2005, 10:03 PM
  #7  
Contributing Member
Thread Starter
 
2fast4y0u's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago area
Posts: 1,254
oh well....job well done now
it works great and now more problems
2fast4y0u is offline  
Old 07-15-2005, 02:06 AM
  #8  
Registered User
 
apex760's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: So. Cal
Posts: 61
what??
apex760 is offline  
Old 07-15-2005, 08:13 AM
  #9  
Contributing Member
Thread Starter
 
2fast4y0u's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago area
Posts: 1,254
whoops..... i ment to type NO more problems

sorry
2fast4y0u is offline  
Old 07-15-2005, 11:50 PM
  #10  
Registered User
 
apex760's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: So. Cal
Posts: 61
o ok good
apex760 is offline  
Old 07-25-2005, 11:58 AM
  #11  
Registered User
 
DaPCWiz's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Jersey
Posts: 487
when I first put my **** in, I didn't take out the spring and it worked great. but a few days later, it widened the hole in the boot enuf so that it didn't work anymore. Taking out the spring was the only solution...
DaPCWiz is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
EDog
General
0
08-11-2005 06:48 AM
l2aine
Service, Parts & Tuning Review
41
04-30-2005 12:10 PM
Hobie1113
Drivetrain
0
09-21-2004 10:47 PM
Bunta
Drifting
3
06-20-2004 06:42 PM
drift180sx
Private For Sale / Wanted
0
01-11-2003 03:52 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Drift Button Not Working


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.