NA Motor Discussions regarding N/A KA24E, KA24DE, and SR20DE

wierd engine problem.

Old 11-13-2007, 07:51 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: May 2007
Location: Nashville, Tennessee
Posts: 5
wierd engine problem.

i drive a stock 90 240 hatch, with the single cam motor. whenever i am driving, and i hit 5,000 RPMs the engine starts to miss really bad, like hits hitting the rev limiter, but the rpms still rise a little. it doesn't do it when i am sitting still. i just got the car, and when i first got it, it didn't do it. I changed the spark plugs, oil, air filter, fuel filter, and cleaned the intake. Also, sometimes it surges, like its not getting enough gas. i have no idea of what it could be. and i have searched this.



thanks.
aaronbaird is offline  
Old 11-14-2007, 11:03 AM
  #2  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: May 2007
Location: Nashville, Tennessee
Posts: 5
nevermind, fixed it..

o2 sensor was broke.
aaronbaird is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
240sxproject
NA Motor
4
07-16-2006 10:43 AM
90sx
NA Motor
7
05-05-2006 05:54 AM
DaPCWiz
General
10
08-23-2004 05:22 PM
ryan15
General
3
02-18-2004 09:51 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: wierd engine problem.


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.